Brainee

Haluatko kokea, miten ammattimaista lobbaamista tehdään? Haluatko kurkistaa Suomen ja EU:n vallankäytön kulisseihin?

Nyt siihen on mahdollisuus –
syksyn Brainee-haku Helsinkiin on auki!

Sinustako Brainee™?

Blic etsii tiimiinsä skarppia ja yhteiskunnallisista asioista kiinnostunutta korkeakouluopiskelijaa vaalikevääksi 2019! Olemme yksi Suomen johtavista vaikuttamisen konsulttitoimistoista ja joukossamme on innokkaan ja oma-aloitteisen harjoittelijan paikka auki. Olisitko se sinä?

Tarjoamme sinulle tilaisuuden työskennellä suomalaisen politiikan ja yritysmaailman välisessä rajapinnassa. Braineena pääset oppimaan uutta ja saat vastuullesi sinulle sopivan määrän tehtäviä. Tiimimme kanssa pääset sukeltamaan poliittisen päätöksenteon syvään päätyyn ja opit päätöksenteon perusteet niin kansallisesti kuin EU:n tasolla. Kevät 2019 on politiikan näkökulmasta mielenkiintoista aikaa, kun Suomessa käydään sekä eduskuntavaalit että Euroopan parlamentin vaalit. Blicissä pääset kokemaan vaikuttamisen ja konsultoinnin eri lajeja, joihin tarjoamme tukea ja koulutusta oman osaamisesi kehittämiseksi.

Ja mitä odotamme sinulta? Keskeisin ominaisuutesi on vankkumaton can do -asenne ja pohjaton into oppia uutta! Arvostamme kykyä ottaa asioista selvää ja tarttua toimeen itsenäisesti – työtä pelkäämätön mentaliteetti on etu. Luontevana edellytyksenä tehtävään pidämme kiinnostustasi politiikkaan ja yhteiskunnallisiin asioihin. Aktiivisuus, kuten järjestötoiminta, on tässä haussa valttia. Olisi mahtavaa, jos odotuksemme kohtaisivat!

Harjoittelun kesto on 4 kuukautta ja se alkaa sopimuksen mukaan helmi-maaliskuussa 2019. Harjoittelu on palkallinen.

Harjoittelupaikkaa on mahdollista hakea tiistaihin 23.10.2018 klo 16.00 asti. Hakua varten pyydämme sinua toimimaan seuraavien ohjeiden mukaisesti:

  1. Kuvaa itsestäsi max. 2 min hakemusvideo, joka rakentuu alla listatuista asioista. Huomioithan, että emme oleta sinun olevan videokuvauksen ammattilainen.
    • Kerrot kuka olet ja miksi sinä olisit hyvä brainee?
    • Kerro miten ajattelet vaalien näkyvän Blicin palveluissa? Valitse sivuiltamme (blic.fi) 1-2 sinua eniten kiinnostavaa palvelua, ja selvennä kuinka vaalit voisivat vaikuttaa näihin kokonaisuuksiin.
  2. Lataa edellä mainittu tiedosto ja kirjallinen CV:si itsellesi parhaiten sopivaan palvelimeen ja lähetä siihen linkki osoitteeseen blic@blic.fi. Kirjota viestin otsikoksi: Braineehakemus kevät 2019. Tarkistathan palvelimen jakoasetuksista, että linkki toimii.

Hakemusten perusteella kutsumme hakijoita haastatteluihin, jotka järjestetään viikolla 44.

 

Lisätietoja antaa:

Veera Svahn
Manager
+358 40 020 5191
veera.svahn@blic.fi