Blic kasvoi vahvasti

Vuosi 2016 oli Blicille monella tapaa merkittävä. Teimme vuoden aikana useita rekrytointeja ja saimme uusia merkittäviä asiakkaita. Keskeisimpiä asiakastoimeksiantojen toimialoja olivat kauppa, liikenne, energia ja elintarvikkeet.

Yritysten liiketoiminnan kannalta edunvalvonnallisessa toimintaympäristössä tapahtuvat muutokset ovat yhä kriittisempiä. Näemme tarpeen strategiselle ja suunnitelmalliselle edunvalvonnalle lähivuosina vain kasvavan. Blicin toimeksiannot rakentuvat yhä useammin syvälliseen ja pitkäjänteiseen yhteiskunnalliseen vaikuttamiskumppanuuteen asiakkaidensa kanssa. Vuonna 2016 vaikuttamistoimiala jatkoi kasvuaan kokonaisuudessaan, mikä käy ilmi myös alan toimijoiden tilinpäätöksistä.

Blicin talousluvut kehittyivät hyvin. Liikevaihtomme kasvoi reilulla kolmanneksella ja ylitti miljoonan euron rajapyykin. Viime vuonna onnistuimme laajentamaan palvelukonseptejamme uusille osa-alueille sekä syventämään olemassa olleita asiakassuhteita merkittävästi. Samalla yhtiön tulos yli tuplaantui reiluun 135 000 euroon. Kyseessä oli vasta Blicin toinen kokonainen tilikausi, joten olemme todella tyytyväisiä työmme tuloksiin.

Vuonna 2017 odotamme kasvun jatkuvan aiempaakin vahvempana. Vuoden ensimmäinen neljännes on käynnistynyt erittäin hyvin. Vahvistimme tammikuussa Brysselin toimintojamme kahdella EU-asiantuntijarekrytoinnilla ja samalla Helsingin toimistolle saimme ensimmäisen Brainee-harjoittelijan. Tänä päivänä Blicin palveluksessa on bisnespartnerit mukaan luettuna yhteensä 15 asiantuntijaa, joiden osaamisalueet kattavat laajalti koko suomalaisen että EU-päätöksentekoon vaikuttamisen kentät.

Niilo Mustonen