Blic kasvaa ja rekrytoi

Blic on kolmen vuoden olemassaolonsa aikana kasvanut kahden hengen yrityksestä 15 asiantuntijan verkostoksi Helsingissä ja Brysselissä.

Alkuvuosi näyttää taas reipasta liikevaihdon kasvua ja pian olemme tilanteessa, jossa uusia konsultteja tarvitaan vahvistamaan asiakastiimejämme ja kehittämään Blicin palveluja.

Blicin kaltaisen yrityksen toiminta ja asiakkaiden saama lisäarvo rakentuvat ihmisten osaamisen, motivaation ja sitoutumisen varaan. Tästä syystä meidän kaltaisessamme firmassa on tavallistakin tärkeämpää, että henkilöstöhallinnossa ovat sekä HR Management että HR Development korkealla tasolla.

Tavoitteena on, että meillä viihdytään ja jokainen voi kehittää niin omia vahvuuksiaan kuin oppia muilta heidän osaamisensa kautta.

Blicissä rekrytoinnin ja koko työskentelyn perusta on se, että konsulttien koulutus, aikaisempi työkokemus ja taustat eroavat toisistaan sopivassa suhteessa. Työ tapahtuu asiakastiimeissä, joihin jokainen tiiminjäsen tuo mukanaan omaa erityisosaamistaan. Tiimijaosta huolimatta jokaisen Blicin konsultin osaaminen on tarvittaessa aina asiakkaan käytössä, mikäli se edesauttaa tavoitteiden toteutumista.

Toimintamme ytimessä on poliittisten järjestelmien ja päätöksenteon tuntemus, jota täydennämme liiketaloudellisella ja juridisella osaamisella. Näin ollen Blic tarjoaa mielekkään työpaikan ja kehittymismahdollisuuksia politiikasta ja yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta kiinnostuneille, mutta myös yritysten toimintaympäristön kehittymiseen ja ammattimaiseen liikkeenjohdon konsultointiin suuntautuneille.

Meille voi aina lähettää avoimen hakemuksen. Ylläpidämme meihin yhteyttä ottaneiden poolia, joka katsotaan aina ensin läpi, kun uusi rekrytointi on ajankohtainen. Ole siis rohkeasti yhteydessä maarit.kaltio@blic.fi tai puhelimella +358 44 582 8217.

Maarit Kaltio