Sinustako Brainee™?

Blic etsii tiimiinsä skarppia ja yhteiskunnallisista asioista kiinnostunutta korkeakouluopiskelijaa tai vastavalmistunutta syksyksi 2019. Olemme yksi Suomen johtavista vaikuttamisen konsulttitoimistoista ja joukossamme on innokkaan ja oma-aloitteisen harjoittelijan paikka auki. Olisitko se sinä?

Tarjoamme sinulle tilaisuuden työskennellä suomalaisen politiikan ja yritysmaailman välisessä rajapinnassa. Braineena pääset oppimaan uutta ja saat vastuullesi sinulle sopivan määrän tehtäviä. Tiimimme kanssa pääset sukeltamaan poliittisen päätöksenteon syvään päätyyn ja opit päätöksenteon perusteet niin kansallisesti kuin EU:n tasolla. Blicissä pääset kokemaan vaikuttamisen ja konsultoinnin eri lajeja, joihin tarjoamme tukea ja koulutusta oman osaamisesi kehittämiseksi.

Ja mitä odotamme sinulta?

Keskeisin ominaisuutesi on vankkumaton can do -asenne ja pohjaton into oppia uutta! Arvostamme kykyä ottaa asioista selvää ja tarttua toimeen itsenäisesti – työtä pelkäämätön mentaliteetti on etu. Luontevana edellytyksenä tehtävään pidämme kiinnostustasi politiikkaan ja yhteiskunnallisiin asioihin. Aktiivisuus, kuten järjestötoiminta, on tässä haussa valttia. Lisäksi katsomme eduksi kokemuksen visuaalisesta viestinnästä ja/tai sosiaalisen median data-analytiikasta. Olisi mahtavaa, jos odotuksemme kohtaisivat!

Harjoittelun kesto on 4 kuukautta ja se alkaa sopimuksen mukaan elo-syyskuussa 2019. Harjoittelu on palkallinen. Harjoittelu soveltuu erinomaisesti esimerkiksi toiseksi korkeakouluharjoitteluksi.

Harjoittelupaikkaa on mahdollista hakea tiistaihin 7.5.2019 klo 16.00 asti. Hakua varten pyydämme sinua toimimaan seuraavien ohjeiden mukaisesti:

Kuvaa itsestäsi max. 2 min videohakemus. Kerro videossa kuka olet, millainen on opiskelu-/työtaustasi ja miksi haet harjoittelijaksi juuri Blicille

Lisäksi valitse ja tee toinen oheisista ennakkotehtävistä:

a)Tee itse valitsemallasi työtavalla visuaalisesti kiinnostava infografiikka eduskuntavaalien 2019 vaalituloksesta. Liitä infografiikka hakemukseesi pdf-muodossa.

b) Kirjoita välimerkkeineen max. yhden a4-sivun pituinen pohtiva kirjoitus sosiaalisen median massadatan ja sen analysoinnin merkityksestä sekä käyttösovelluksista yhteiskunnallisen vaikuttamisen näkökulmasta. Merkitsethän kirjoitukseen myös käyttämäsi lähteet.

Lataa video, ennakkotehtävä sekä kirjallinen CV:si itsellesi parhaiten sopivaan palvelimeen ja lähetä siihen linkki osoitteeseen blic@blic.fi. Kirjoita viestin otsikoksi: Braineehakemus syksy 2019.

Hakemusten perusteella kutsumme hakijoita haastatteluihin, jotka järjestetään viikolla 20.

Lisätietoja hausta antaa Veera Svahn. Veeran yhteystiedot löydät alta.