Erdal
Fere

Trainee
erdal.fere@blic.fi
+358 44 493 5784

Olen Erdal Fere ja
Blicillä...

Liityin Blicin tiimiin traineeksi alkuvuodesta 2023. Taustani on kansainvälisessä laissa, jota opiskelen Pekingin yliopistossa ja jonka parissa olen työskennellyt brysseliläisessä asianajajatoimistossa. Lisäksi olen opiskellut kandivaiheessa Amsterdamin yliopistossa politiikkaa, taloustiedettä, psykologiaa ja lakia, ja nyt teen toista maisterintutkintoa kauppatieteistä Hankenilla.

Blicillä varmistan osana asiakasprojekteja, että Suomen päätöksenteossa kuuluvat erilaiset äänet. Olen erityisen intohimoinen politiikan, lainsäädännön ja liiketoiminnan intressien yhdistämisestä. Käytännössä tämä tarkoittaa esimerkiksi erilaisten taustakartoitusten tekemistä asiakkaidemme toimialoista sekä säätelyn analysointia ja ennakointia.

Palasin Blicille vaihto-opinnoista Chilestä, jonka lisäksi olen ehtinyt asua Yhdysvalloissa ja Alankomaissa. Minua ovat aina kiehtoneet erilaiset kulttuurit ja uusiin ihmisiin tutustuminen. Empiirisen tutkimukseni mukaan tämä on helpointa oluen ja kohtuulaadukkaan huumorin avulla!

Vapaalla

Hevi metalli
33%
Mummille soittelu
34%
Liikunta
33%