Heidi Fransila

Director
heidi.fransila@blic.fi
+358 50 3654 071

PUOLUSTUS JA TURVALLISUUS, KYBER | NATO JA YHDYSVALLAT | MARKET-ENTRY | VN VIRKAPROSESSIT JA VIRANOMAISYHTEISTYÖ | TOIMINTAYMPÄRISTÖN ANALYYSI JA ENNAKOINTI | KANSAINVÄLISET SUHTEET

Olen Heidi Fransila ja Blicillä...

Tuon yrityksemme työkalupakkiin valtioneuvoston virkamiesosaamista. Tein pitkän virkauran puolustusministeriössä ennen siirtymistäni Blicin yhteiskunnalliseksi vaikuttajaksi. Virkamiesurani aikana olin mukana kehittämässä Suomen turvallisuus- ja puolustuspolitikkaa ja kansainvälistä puolustusyhteistyötä eri valtioiden, viranomaisten ja kansainvälisten organisaatioiden kesken. Kansainvälistä työkokemusta minulla on kertynyt ulkoministeriön palveluksessa Suomen Washingtonin suurlähetystössä ja Britannian puolustusministeriössä. Kotimaassa olen työskennellyt puolustusministeriön lisäksi kansalaisjärjestö CMI:ssä. Master of Arts -tutkinnon olen suorittanut Yhdysvalloissa The George Washington Universityssä.

Blicissä olen mukana puolustusasiakkuuksien lisäksi useissa eri asiakastiimeissä. On ilo olla myös mukana kehittämässä Bliciä yrityksenä ja työyhteisönä.

Vapaalla

Kuntourheilua kunkin vuodenajan mukaan
40%
Jatkuva oppiminen (erityisesti omilta lapsiltani)
15%
Täydellistä hiljaisuutta
20%