Laura Hildén

Manager
opintovapaalla

Olen Laura Hildén ja Blicillä...

Toimin erilaisissa toimeksiannoissa ja vaihtelevissa projekteissa tuoden monipuolisen osaamiseni, analyysitaitoni ja ajatteluni tiimin käyttöön. Aloitin untuvikkona, viehätyin vaikuttamisen kiehtovasta maailmasta brainee-jaksoni aikana ja jäin Blicille.

Ennen siirtymistäni Blicille ehdin kartuttaa kokemusta eri tehtävistä niin yritysmaailmasta, julkiselta sektorilta kuin järjestömaailmastakin. Opintotaustani on kansainvälisestä politiikasta ja vastuullisesta liiketoiminnasta. Osaamiseni liittyy etenkin kestävyysteemoihin, megatrendeihin, ilmasto- ja energia-asioihin, viestintään sekä ulkopolitiikkaan. Vahvuuksiini lukeutuu kyky ymmärtää sekä yhteiskuntaa että yritysmaailmaa.

Päädyin Blicille, sillä yritysten ja yhteiskunnan välinen vuorovaikutus kiinnostaa monelta kannalta – on äärettömän mielenkiintoista seurata ja toteuttaa yhteiskunnallista muutosta tästä vinkkelistä. Innostun, kun projektin myötä aukeaa mahdollisuus oppia uutta tai saada uusia näkökulmia. Rakastan ongelmanratkaisua ja analysointia ja olen kova neuvomaan muita, joten konsulttiyritys työpaikkana sopii minulle muutoinkin oivallisesti.

Vapaalla

Urheilu
33.3%
Seikkailut
33.3%
Mäyräkoirien rapsuttelu
33.4%