Olli Hellgren

Manager
olli.hellgren@blic.fi
+358 44 9709 694

Takana on yli seitsemän vuotta kokemusta oman elämän Warren Buffettina toimimisesta. Sijoittamisen myötä nautin yritysten ja markkinoiden analysoimisesta sekä start up -kentän seuraamisesta.

Olen Olli Hellgren ja Blicillä...

Vastaan keskeisistä asiakkuuksista eri sektoreilla, jonka ohessa työskentelen läheisesti firman sisäisen kehityksen ja myynnin suunnittelun parissa. Yhteiskunnalliseksi vaikuttajaksi olen päässyt kasvamaan Blicin sisällä yhdessä asiakkaidemme ja asiantuntijoidemme kanssa keräten kokemusta useilta eri toimialoilta. Ennen liittymistä Blicin tiimiin, harjoittelin kaupallisella puolella niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

Nykyisin pääsen hyödyntämään osaamistani parhainten erityisesti puolustus- ja energiasektoreilla kansainvälisten asiakkaiden kanssa. Vaikuttamisessa minua kiehtoo projektit, jossa olemassa olevia käytäntöjä ja toimintamalleja haastetaan ja päivitetään yhdessä asiakkaan kanssa. Jos emme ole valmiita uudistumaan rohkeasti ja tarjoamaan ratkaisuja yhteiskunnallisiin haasteisiin, on vaara, että vuoropuhelu päättäjien kanssa muuttuu ohipuhumiseksi ja siten merkityksettömäksi.

Vapaalla

Extreme-urheilu tai siitä unelmointi
15%
Avanto saunalla
32%
Maailman kiertäminen
53%