Olli Hellgren

Manager
olli.hellgren@blic.fi
+358 44 970 9694

Takana on yli seitsemän vuotta kokemusta oman elämän Warren Buffettina toimimisesta. Sijoittamisen myötä nautin yritysten ja markkinoiden analysoimisesta sekä start up -kentän seuraamisesta.

Olen Olli Hellgren ja Blicillä...

Kokemusta on tarttunut monipuolisesti eri toimialoilta ja tällä hetkellä vastaan asiakkuuksista muun muassa puolustus-, energia ja finanssisektoreilla. Asiakastyön ohella pääsen työskentelemään Blicissä läheisesti myös myynnin ja firman kehityksen, kuten strategian ja tuotekehityksen parissa.

Viimeisimpinä vuosina olen päässyt työskentelemään erityisesti puolustusvoimien strategisten hankkeiden parissa ja vedän myös Blicillä politiikan muuttuvaa toimintaympäristöä analysoivaa projektia. Kyseinen milleniaalien saapumista vallan areenoille ja sen vaikutuksia poliittiseen toimintaympäristöön analysoiva harjoitus mahdollistaa meidät pohtimaan tulevaisuuden lobbausta ja kuvastaa puhtaimmillaan intohimoani vaikuttamisen kehittämiseen. Jos emme ole valmiita uudistumaan ja päivittämään toimintamallejamme rohkeasti, vaikuttaminen muuttuu ohipuhumiseksi ja siten merkityksettömäksi. Avoimen ja läpinäkyvän vaikuttamisen edistäminen kautta yhdessä kollegoineni kanssa on ollut ja tulee olemaan myös keskeinen osa työtäni.

Vapaalla

Extreme-urheilu tai siitä unelmointi
15%
Avanto saunalla
32%
Maailman kiertäminen
53%