Tuomas Koivunen

Director
tuomas.koivunen@blic.fi
+358 50 346 0620

Olen Tuomas Koivunen ja Blicillä...

Bisnestaustani ansiosta minulta löytyy osaamista muun muassa liiketoiminnan logiikasta ja kehittämisestä sekä taloudellisista analyyseistä. Blicillä työskentelen esimerkiksi kaupan alan kilpailun esteiden ja turhien normien purkamisen parissa. Lisäksi olen mukana erilaisissa asiakkuuksissa urheilusta päivittäistavarakauppaan.

Opiskelin Aallossa tuotantotaloutta, jonka jälkeen työskentelin viisi vuotta liikkeenjohdon konsulttina August Associatesissa. Tein töitä useilla eri toimialoilla muun muassa myynnin ja hinnoittelun kehittämisen, liiketoimintastrategian, suorituksen johtamisen ja hankintojen kehittämisen parissa. Aiempaa työkokemusta löytyy myös Pohjola Private Equity Fundsista, TeliaSonerasta ja Rahoitustarkastuksesta.

Minulla ei ole taustaa politiikassa eikä järjestöissä, mutta olen erittäin kiinnostunut yhteiskunnallisista asioista. Bisnestaustani ansiosta minua kiehtoo etenkin, miten nämä kaksi maailmaa saataisiin paremmin ymmärtämään toisiaan. Mitä liike-elämän opit voisivat tuoda yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen?

Vapaalla

Viskit
18%
Faktakirjallisuus
32%
Urheilu ja kaikenlainen kilvoittelu
50%