Trainee-haku Brysseliin on käynnistynyt

Sinustako Blicin seuraava EU-trainee Brysseliin? 

Joukossamme on nyt innokkaan ja oma-aloitteisen traineen paikka auki: etsimme tiimiimme skarppia ja yhteiskunnallisista asioista kiinnostunutta korkeakouluopiskelijaa tai vastavalmistunutta syksyksi 2024. Olisitko se sinä?  

Blic on johtava suomalainen vaikuttamisen asiantuntija. Toimimme yritysjohdon strategisina konsultteina yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen ja edunvalvontaan liittyvissä kysymyksissä. Helsingissä ja Brysselissä toimivat useita eri koulutustaustoja edustavat asiantuntijamme auttavat asiakkaitamme varmistamaan, että asiakas saa äänensä kuuluviin sitä koskevia yhteiskunnallisia päätöksiä tehtäessä, niin kansallisesti kuin EU-tasollakin.Tiimissämme pääset sukeltamaan poliittisen päätöksenteon syvään päätyyn ja perehtymään vaikuttamiseen, sidosryhmätyöhön ja yritysten tarpeisiin niin kansallisella kuin EU-tasolla.

Blicillä saat oppia ja käytännön kokemusta vaikuttamisen ja konsultoinnin eri lajeista. Yksin ei tarvitse puurtaa, sillä meillä traineet otetaan tiiviiksi osaksi tiimiä ja työyhteisöä ja kokeneemmat työkaverit ovat kaikissa toimeksiannoissa tukena. Meille on tärkeää, että trainee-jakso on hedelmällinen ja mielekäs. Siksi tarjoamme jatkuvaa tukea ja koulutusta osaamisesi kehittämiseksi.

Jätä hakemuksesi viimeistään 2.6.

Edellinen
Edellinen

Kahvit joita en unohda

Seuraava
Seuraava

Blicin uusi analyst Jenny Helle